Basım Ve Yayımcılık Yl. Prg. Nedir ?

Basım ve Yayımcılık Yüksek Lisans Programı, basım ve yayıncılık sektörünün süreçlerini, işleyişini ve yönetimini inceleyen bir lisansüstü programdır. Bu program, öğrencilere yayıncılık endüstrisindeki trendleri, yayıncılık süreçlerini, editöryel çalışmaları, dağıtım ve pazarlama stratejilerini öğretir. Mezunlar, yayınevlerinde editör olarak görev alabilir, yayın projelerini yönetebilir, dağıtım ve pazarlama stratejileri geliştirebilir ve yayıncılık sektöründeki değişimleri takip edebilirler.