GC - Gaz Kromatografisi Eğitimi

Yorumlar

4.51
(362)

GC - Gaz Kromatografisi Eğitimi

₺1.440,00

Gaz Kromatografisi, kimyada ve endüstrinin pek çok alanında yaygın bir kullanım alanına sahip analiz yöntemlerinden biridir.

Öne Çıkanlar

  • Eğitime Hemen Başla
  • Edevletten Transkriptli Sertifika
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

GAZ KROMATOGRAFİSİ (GC) EĞİTİMİ

Gaz Kromatografisi, kimyada ve endüstrinin pek çok alanında yaygın bir kullanım alanına sahip analiz yöntemlerinden biridir. Bu eğitimle gaz kromatografisi cihazı ile ilgili genel bir kullanıcı düzeyinde temel bilgileri edinmiş olmanız amaçlanmıştır.

Öncelikle kromatografiye giriş yaparak, gaz kromatografisinin çalışma prensibi, ekipman özellikleri, avantajları ve dezavantajları, donanım, yazılım ve uygulama alanlarına değineceğimiz bu derste tüm başlıkları detaylandırarak ilerleyeceğiz.

İleride yapacağınız laboratuvar çalışmalarınıza başlarken size kapsamlı bir içerik sunmayı hedefliyoruz. Bu eğitimi tamamladığınızda, gaz kromatografisini bir analiz yöntemine hazırlayabilir, rutin çalışmalarınızı bireysel olarak sorunsuz bir şekilde yürütebilir, sistemdeki temel bakım ve kontrolleri gerçekleştirebilir, olası problemlere anında müdahale edebilir yetkinliğe sahip olacaksınız.

Tüm konu başlıklarında bir analist olarak izleyeceğiniz adımları görsellerle sizlere sunmaya çalıştık. Gaz kromatografisinde bağlantı elemanları ve bileşenlerinin kontrolü ve bakımlarını öğrenecek, ayrıca en çok karşılaşacağınız ekranlarda, en sık kullanacağınız sekmelerle ilgili detaylı bilgi sahibi olacaksınız.

GAZ KROMATOGRAFİSİ KULLANIM ALANLARI

Endüstride ArGe ve kalite çalışmalarında, tıp ve biyoloji araştırmalarında, akademik çalışmalarınızda, sertifikasyon, kontrol ve izleme çalışmaları yapan akredite laboratuvarlar gibi pek çok alanda yaygın olarak kullanılan gaz kromatografisinde edineceğiniz bu deneyim, sizi alanınızda bir adım daha öne çıkaracaktır.

GAZ KROMATOGRAFİSİ EĞİTİM İÇERİĞİ

Kromatografinin Temelleri,
Gaz Kromatografisi çalışma prensibi,
Gaz Kromatografisinin kullanım alanları,
Gaz kromatografisinin uygulamada sağladığı avantaj ve dezavantajlar,
Gaz Kromatografisi Bileşenleri,
Cihaz bakımı,
Yazılım ekranında çalışma adımları,
Analiz metodu oluşturulması,
Dataların işlenmesi ve raporlama,
Örnek GC uygulamaları

GC – Gaz Kromatografisi Sertifikası

GC – Gaz Kromatografisi ile kendi alanınızda bilgi seviyesini en üste taşımak mı istiyorsunuz? O halde uzmanlar tarafından hazırlanmış bir eğitim süreci çerçevesinde beklenirlerinize karşılık verecek çözümlerden faydalanmaya başlayabilirsiniz. Akademik anlamda oldukça değerli bir sertifika programıdır. Bunun yanı sıra eğitim sürecini titizlikle gerçekleştirmeyi arzu eden herkes için ciddi bir tecrübe elde etmek adına avantaj sağlar. Siz de analiz ve laboratuvar çalışmaları konusunda başarılı bir sürece odaklanmayı mı istiyorsunuz? O halde tercihinizi yaparken kaliteli bir sürece adım atmak adına değerlendirmeler yapmaya başlayabilirsiniz.

GC – Gaz Kromatografisi Sertifikası Kimler İçindir?

Eğitim, teknik anlamda bilgi ve deneyimin arttırılmasını sağlayan oldukça değerli bir seçenek olarak kabul edilmektedir. Bu yönüyle tercih edeceğiniz GC – Gaz Kromatografisi kapsamında şu alanlarda başarılı bir kariyer planlaması gerçekleştirebileceğinizi ifade etmek olasıdır. İlaç, biyoteknoloji, adli bilimler, kozmetik, gıda, tarım ve petrokimya başta olmak üzere pek çok alanda kaliteli çalışmalar gerçekleştirebileceğinizi söylemeliyiz.

GC – Gaz Kromatografisi alanıyla alakalı doğrudan ya da dolaylı olarak ilgisi bulunan bir alanda çalışma yürütmek isteyen hemen herkes için profesyonel bir yaklaşım benimsemek mümkündür. Eğitim kapsamında adayların elde edeceği deneyimlerle birlikte kariyer basamaklarını daha sağlam bir şekilde çıkmaları da mümkün olacaktır. Siz de bu alanda başarılı bir serüven için hemen harekete geçebilirsiniz.

Eğitim Kapsamında Neler Vadediyoruz?

GC – Gaz Kromatografisi Sertifikası almak adına eğitim süreçlerinden fayda sağlamak mı istiyorsunuz? O halde tercihinizi yaparken daha başarılı bir sürece odaklanmanız gerektiğini vurgulamalıyız. Bu bağlamda hedef tamamen katılımcılar için başarı odaklı bir yaklaşım olacaktır. İşte eğitim süresince adaylara sunulanlar;

  • Kromatografi ve Spektroskopi Kavramlarının Tanıtılması
  • GC Sistemi ile Alakalı Bileşenlerin Değerlendirilmesi
  • GC Sistemleri ile ilgili analizlerin Hazırlanması, Analizlerin Tamamlanması ve Sistem Temizliğinin Gerçekleştirilmesi
  • Diğer GC Sistemi Çözümlerinin Ortaya Konması

Eğitim ve sertifika programı kapsamında bütün süreci titizlikle yürüten ekibimiz profesyonel bir bakış açısıyla hareket eder. Eğitimin uzman kadro tarafından verilmesi ve teknik anlamda yeterliliğin hayli fazla olması söz konusu. Bu bağlamda eğitim bütün katılımcılar adına avantajlar sağlar.

Belgeniz Üniversite onaylı ve E-Devlet'te sorgulanabilir olacak ve ayrıca Türkiye'de i̇lk defa Transkriptle birlikte sunulacak ve görüntülenecektir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikalarınız ile kişisel ve mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz, bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır, gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz.

Sağlık eğitimleri ve sağlık sertifikaları genellikle sağlık mesleklerinde çalışanlar veya bu mesleklerde çalışmayı planlayanlar tarafından tercih edilmektedir. Bu meslekler arasında doktorlar, hemşireler, hemşire yardımcısı, ebeler, diş hekimleri, fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanları, laboratuvar teknisyenleri, diyetisyenler ve beslenme uzmanları, farmasötik teknisyenler, sağlık bakımı hizmetlerinde çalışan sağlık personeli ve benzeri meslekler sayılabilir.

Ancak, bu meslek grupları dışındaki kişiler de sağlık eğitimlerine ve sertifikalarına katılabilirler. (Okul Hemşiresi gibi spesifik eğitimlere sadece ilgili bölümler katılabilirler.)  Sağlık alanına ilgisi olan veya sağlık konularını öğrenmek isteyenler de kişisel gelişim için başvurabilir. Sertifikasını mesleki anlamda kullanamazlar.

Eğitim başvurularında en az lise mezuniyeti şartı aranmaktadır.

Eğitime nasıl katılabilirim?

Site içerisindeki "Eğitime katıl" butonuyla sepetinize ekleyip sistem yönlendirmesini takip ederek eğitimlere katılabilirsiniz, ödeme işleminizi banka/kredi kartı ile veya havale eft yöntemiyle tamamlayabilirsiniz.

Ödemenizi kredi kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak sms olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir, Eft/Havale ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

Sistem aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleyebilirsiniz ve ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler tarafınıza ulaşacaktır.

SÜREÇ HAKKINDA:

  • Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi onaylı sertifika elde edebileceğiniz bir kişisel ve mesleki gelişim programıdır.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır. 3 sınav hakkınızda da başarılı olamama durumunda ek sınav ücreti 480₺'dir.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.

BAŞVURU HAKKINDA:

  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvurusu olmayan adayların kayıtları kabul edilmemektedir. Önce başvuru yapınız.
  • Kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini aşağıda yer alan banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemi sonrasında dekont, makbuz ya da ekran görüntüsünü 0549 694 54 00 iletişim numarasına whatsapp üzerinden iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemi sırasında açıklama kısmına " TC Kimlik No ve Eğitim Adı" yazılmalıdır.
  • Ödeme esnasında alıcı adı / hesap sahibi kısmına "Sakarya Uygulamalı Bilimler Ün Sayem-Kurs/Eğitim Gelirleri(Sığdığı kadarını yazınız.)” yazdığınıza dikkat etmeniz gerekmektedir.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

 


Yorumlar

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum



Son İncelemeler

SAYEM NE YAPIYOR ?

e-Devlet ve Üniversite Onaylı Sertifikalar kariyerinizde sizi bir adım öne taşımaktadır. Üniversite Güvencesi İle Sertifikalı Eğitim Programları SAYEM'de!