Halkla İlişkiler ve Tanıtım Önlisans Programı Nedir

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Önlisans Programı, iletişim becerileri, medya ilişkileri, kriz iletişimi, etkinlik yönetimi, pazarlama iletişimi ve marka yönetimi gibi konuları içeren bir programdır. Bu program, öğrencilere etkili iletişim stratejilerini, halkla ilişkiler kampanyalarını, medya ilişkilerini ve tanıtım etkinliklerini yönetmeyi öğretir.

Bu programı tamamlayan mezunlar, reklam ajanslarında, kamu kurumlarında, özel şirketlerde veya etkinlik yönetimi firmalarında çalışabilirler. Halkla ilişkiler ve tanıtım stratejileri geliştirebilir, medya ilişkilerini yönetebilir, marka ve kurum imajını oluşturmak için iletişim kampanyaları tasarlayabilirler. Ayrıca, etkinlik yönetimi süreçlerini planlayabilir, tanıtım etkinliklerini organize edebilir, medya takibini yapabilir ve kriz iletişimi stratejileri geliştirebilirler.