İletişim Sanatları Yl. Prg. Nedir ? Ne İş Yapar ?

İletişim Sanatları Yüksek Lisans Programı, farklı iletişim sanatları alanlarında derinlemesine bir eğitim sunan bir yüksek lisans programıdır. Bu program, öğrencilere tiyatro, film, televizyon, radyo, sinema, görsel sanatlar, medya prodüksiyonu ve diğer iletişim sanatları konularında geniş bir bilgi sağlar. İletişim Sanatları Yüksek Lisans Programı, öğrencileri iletişim sanatlarının teorik ve pratik yönlerini anlamaya, yaratıcı projeler geliştirmeye ve sanatsal becerilerini geliştirmeye yönlendirir.

Mezunlar, medya kuruluşlarında, prodüksiyon şirketlerinde, tiyatrolarda, sinema ve televizyon yapımlarında, sanat galerilerinde veya akademide yönetmen, yapımcı, oyuncu, senarist, sanat yönetmeni veya akademisyen olarak çalışabilirler. Ayrıca, iletişim projelerini yönetebilir, sanatsal performanslar düzenleyebilir, görsel iletişim stratejileri geliştirebilir ve iletişim sanatları alanında yenilikçi çözümler sunabilirler.