Eğitimde Sivil Toplum Örgütlenmeleri Yüksek Lisansı

Eğitimde ve Sosyal Hayatta Sivil Toplum Örgütlenmeleri yüksek lisans programı, öğrencilere eğitim ve sosyal hayatın sivil toplum örgütleri aracılığıyla nasıl geliştirilebileceğini öğretir. Program, sivil toplum kuruluşlarının rolü, proje yönetimi, kaynak mobilizasyonu, sosyal değişim çalışmaları gibi konuları içerir.

Bu programı tamamlayan mezunlar, eğitim ve sosyal hayatın iyileştirilmesi amacıyla sivil toplum kuruluşlarında çalışabilir, projeler geliştirebilir, sosyal sorumluluk projeleri yönetebilir ve toplumsal değişime katkıda bulunabilirler. Mezunlar, eğitim vakıfları, dernekler, uluslararası yardım kuruluşları ve sosyal projeler yürüten kurumlar gibi çeşitli çalışma alanlarında çalışma fırsatlarına sahip olabilirler.