Girişimcilik Ve Yenilik Yönetimi Yl. Prg. Nedir ?

Girişimcilik ve Yenilik Yönetimi Yüksek Lisans Programı, öğrencilere girişimcilik ve yenilik yönetimi konularında kapsamlı bir eğitim sunan bir yüksek lisans programıdır. Bu program, öğrencilere girişimcilik becerilerini geliştirme, iş fikirlerini hayata geçirme, iş planı oluşturma, pazarlama stratejileri, risk yönetimi ve yenilikçilik süreçlerini yönetme konularında bilgi ve deneyim kazandırır.

Programı tamamlayan mezunlar, kendi işlerini kurma, yenilikçilik stratejilerini geliştirme, iş geliştirme yöneticisi veya inovasyon danışmanı olarak çalışma gibi geniş bir çalışma alanına sahip olurlar. Ayrıca, bu program mezunları, değişen iş ortamında rekabet avantajı sağlayacak yaratıcılık, risk alma yeteneği ve yenilikçilik becerileriyle donatılmış olurlar.