16 Aralık Dünya Çikolata Kaplı Şeyler Günü

16 Aralık: Dünya Çikolata Kaplı Şeyler Günü (Chocolate Covered Anything Day)Dünya Çikolata Kaplı Şeyler Günü, her yıl 16 Aralık'ta çikolata kaplı lezzetlerin tadını çıkarmak için bir fırsat sunar. Bu gün, çikolata sevenlerin çeşitli yiyecek ve içecekleri çikolata kaplamasıyla deneyimlemesini teşvik eder.
Çikolata kaplı meyveler, çikolata kaplı kurabiyeler, çikolata kaplı krakerler gibi birçok farklı lezzet bu özel günün kutlanmasında yer alır. Dünya Çikolata Kaplı Şeyler Günü, tatlı bir keyif ve lezzetli bir deneyim sunar.