Dijital Ekonomi Ve Pazarlama Yüksek Lisans Programı Nedir / Ne İş Yapar / Çalışma Alanları?

Dijital Ekonomi ve Pazarlama Yüksek Lisans Programı, dijital teknolojilerin iş dünyasında ve pazarlama süreçlerinde kullanımını inceleyen bir lisansüstü programdır. Bu program, dijital pazarlama stratejileri, sosyal medya pazarlaması, veri analitiği, e-ticaret yönetimi ve dijital iş modelleri gibi konuları içerir.

Öğrenciler, dijital pazarlama kampanyalarının planlanması ve yönetimi, online tüketici davranışı analizi, dijital pazarlama araçlarının kullanımı ve işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerinde rol alabilirler. Mezunlar, pazarlama departmanlarında, reklam ajanslarında, dijital pazarlama şirketlerinde veya kendi dijital pazarlama danışmanlık şirketlerinde çalışma fırsatı bulabilirler.