Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Önlisans Programı Nedir ?

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Önlisans Programı, fotoğraf ve video çekimi, kamera teknikleri, ışık kullanımı, dijital görüntü işleme ve görsel anlatım gibi konuları içeren bir programdır. Bu program, öğrencilere fotoğraf ve video çekim tekniklerini, kamera kullanımını, görüntü düzenleme ve işleme yöntemlerini öğretir.

Bu programı tamamlayan mezunlar, medya kuruluşlarında, reklam ajanslarında, film ve televizyon prodüksiyon şirketlerinde veya serbest meslek olarak çalışabilirler. Fotoğraf ve video çekimleri yapabilir, kamera tekniklerini uygulayabilir, dijital görüntü işleme ve düzenleme yapabilirler. Ayrıca, görsel anlatım becerilerini kullanarak hikaye anlatımı yapabilir, görsel projelerde çalışabilir ve görsel medya alanında yenilikçi projelere katkıda bulunabilirler.