Görsel İletişim Tasarımı Ve Reklamcılık Yl. Prg Nedir ?

Görsel İletişim Tasarımı ve Reklamcılık Yüksek Lisans Programı, öğrencilere görsel iletişim ve reklamcılık alanlarında derinlemesine bir eğitim sunan bir yüksek lisans programıdır. Bu program, öğrencilere pazarlama stratejileri, marka yönetimi, reklam kampanyaları, yaratıcı fikir geliştirme ve medya planlaması gibi konularda bilgi ve beceriler kazandırır.

Mezunlar, reklam ajanslarında, pazarlama departmanlarında, medya kuruluşlarında veya kendi reklam ajanslarını kurarak reklam stratejisti, marka yöneticisi, kreatif direktör, medya planlamacısı veya reklamcılık danışmanı gibi pozisyonlarda çalışabilirler. Ayrıca, serbest çalışarak farklı müşterilere hizmet verebilirler.