4.1

Müzikle Terapi ve Farkındalık Yaratma Eğitimi Sertifikası

Müzik terapi eğitimi, müzik terapisinin temel prensipleri, müzik terapisinin uygulanması için gereken beceriler ve müzik terapisi araçları hakkında öğretim veren bir eğitim programıdır. Müzik terapisi, müzik ve müziğin sağaltıcı özellikleri kullanılarak bir kişinin fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir terapi yöntemidir.

Müzik terapi eğitimi programları, psikoloji, müzik, eğitim, sağlık hizmetleri ve sosyal hizmetler gibi alanlardan gelen öğrencileri kapsar. Eğitim programları, müzik terapisi ile ilgili temel prensipleri, müzik terapisinin uygulanması için gerekli olan becerileri ve müzik terapisi araçlarını içerir. Ayrıca, müzik terapisi çalışmalarında kullanılan farklı müzik türleri, müzik aletleri ve teknolojileri hakkında bilgi verilir.

Müzik terapi eğitimi, müzik terapisinin uygulanması için gereken etik ve yasal ilkeleri de kapsar. Bu eğitim programları ayrıca müzik terapisi çalışmaları için gerekli olan klinik tecrübeleri içerir. Öğrenciler, müzik terapisi uygulamalarında gözlem yaparak, müzik terapisi oturumlarını yöneterek ve müzik terapisi çalışmalarında kullanılan araçları kullanarak pratik deneyim kazanırlar.

Müzik terapi eğitimi programları, mezunlarına müzik terapisi uygulamalarında çalışmak için gerekli olan becerileri ve bilgiyi sağlar. Müzik terapi eğitimi, sağlık hizmetleri, eğitim ve sosyal hizmetler alanlarında birçok farklı kariyer fırsatı sunar.

Eğitim İçeriği:

• Müziksel Psikodrama Teknikleri
  • Bireysel ve Grup Psikodramatik Uygulamalar
  • Rehabilitasyon Uygulamaları

40 Uzaktan Eğitim Saati Sürecektir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikanız ile mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz. Belgeniz üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır. Ayrıca tercih etmeniz durumunda Türkiye'de İlk defa Transkriptle birlikte e-Devlet'ten Görüntülenecektir.

Mesleki eğitimler ve sertifikalar, genellikle belli mesleki alanlarda çalışan veya çalışmak isteyen kişiler tarafından tercih edilir.
 Bu eğitimler, bir mesleki alanda çalışan kişilere ileri seviye bilgi ve beceriler kazandırmak amacıyla verilir ve bu eğitimlerin tamamlanmasını takiben bir sertifika verilir. Bu sertifikalar mesleki alanda çalışan kişilerin yetkinliklerini gösterir. Bu nedenle mesleki eğitimler ve sertifikalar, mesleki kariyerlerini geliştirmeyi hedefleyen kişiler için önemlidir. Mesleki eğitimler ve sertifikalar herkes tarafından tercih edilebilir.

Örneğin, mesleki alanda çalışmayı düşünen ve bu alanda çalışmaya başlamak için gerekli bilgi ve becerilere sahip olmak isteyen kişiler bu tür eğitimleri ve sertifikaları alarak mesleki alanda çalışmaya başlayabilirler. Bu tür eğitimler ve sertifikalar, aynı zamanda mesleki alanda çalışan kişilerin kariyerlerini ilerletmek için de kullanılabilir. Örneğin, bir mühendis olarak çalışan kişi, mühendislik alanında ileri seviye bir eğitim alarak kariyerine devam edebilir ve bu sayede daha yüksek bir pozisyona geçme şansını artırabilir.

Sonuç olarak, mesleki eğitimler ve sertifikalar, mesleki alanda çalışmak isteyen veya mesleki kariyerlerini geliştirmeyi hedefleyen herkes tarafından tercih edilebilir. Mesleki eğitimler ve sertifikalar, mesleki alanda çalışmaya başlamak için gerekli bilgi ve becerilere sahip olmak için önemlidir ve aynı zamanda mesleki kariyerlerini ilerletmek için de kullanılabilir.

'Eğitime Katıl '' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz.

Ödemenizi Kredi Kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak SMS olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir , EFT / Havale Ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün , mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

Sistem aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleyebilirsiniz ve ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler tarafınıza ulaşacaktır.

• Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayda tamamlanmayan eğitimlerde sürenizi uzatmak için belirlenen ücreti ödemeniz gerekmektedir.
  • 3 defa ücretsiz sınav hakkınız bulunmaktadır, adaylarımızın %99'u ilk sınav haklarında başarılı olmaktadır. Eğer 3 sınav hakkınızda da başarılı olamaz iseniz ek 1 sınav hakkı tanımlanacaktır ve ücreti 480₺'dir.