SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Eğitimi Sertifika Programı

Yorumlar

4.42
(153)

SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Eğitimi Sertifika Programı

₺1.440,00

Kurum ve işletmelere ait web sitelerinin tanıtım ihtiyacı ve arama motorlarında bulunabilirliğine olan ilginin her geçen gün artması, arama motoru optimizasyonunu (SEO) çok rağbet gören bir "özel uzmanlık alanı" haline getirmiştir.

Öne Çıkanlar

  • Eğitime Hemen Başla
  • Edevletten Transkriptli Sertifika
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Eğitimi Sertifika Programı 

Eğitimin Amaç ve Hedefleri:

Kurum ve işletmelere ait web sitelerinin tanıtım ihtiyacı ve arama motorlarında bulunabilirliğine olan ilginin her geçen gün artması, arama motoru optimizasyonunu (SEO) çok rağbet gören bir "özel uzmanlık alanı" haline getirmiştir. Bu eğitim seti ile katılımcılara; başta Google olmak üzere arama motorlarının çalışma prensiplerinin öğretilmesi, aramalarda ilk sayfa ve listenin en üst sıralarında gelebilmek için yapılması gereken temel işlemlerin anlatılması ve SEO uzmanı olmak isteyenlerin ihtiyaç duyacakları alt yapının kazandırılması hedeflenmektedir.

Günümüzde internetin en etkili tanıtım ve satış mecrası olduğu gerçeğinden hareketle, bu alanı en ideal şekilde kullanmak isteyen kurum ve işletmelerin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağı ihtiyacını karşılama amacı ile hazırlanan bu eğitim seti; dersleri ilgi ile takip eden, konuları tam anlamı ile öğrenen katılımcıların piyasada aranılan bir SEO Uzmanı olmasını sağlayacak şekilde kurgulanmıştır.

Bu eğitim setinde; online (çevrimiçi) tanıtım ve pazarlama araçlarının işletmelerin marka değerini nasıl arttırabileceği ve daha çok müşteriye ulaşmak için nasıl kullanılması gerektiği çeşitli örnekler ile aktarılmakta ve yetkin bir SEO uzmanının sahip olması gereken tüm önemli özellikler paylaşılmaktadır.

Eğitmen Hakkında:

Dr. Remzi Başar; bilişim (BT / IT) sektöründe yurt içi ve yurt dışında 25 yılı aşan ciddi deneyim sonrası, 2015 yılından beri bir devlet üniversitesi, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünde Dr. Öğretim Üyesi olarak; başta "Arama Motoru Optimizasyonu I ve II" ile "İşletmelerde Dijital Dönüşüme Hazırlık'" olmak üzere çeşitli lisans, yüksek lisans ve doktora dersleri vermekte, aynı zamanda çeşitli kuruluşlara ilgili alanlarda danışmanlık yapmaktadır.

Eğitmen, akademiye geçiş öncesi özel sektör yıllarında Hindistan SEO firmaları ile uzaktan yürütülen projelerde kazandığı deneyimleri lisans dersi haline getirerek, Türkiye'de ilk defa Arama Motoru Optimizasyonu I & II derslerini üniversitelerde lisans seviyesinde iki dönem halinde teorik ve uygulamalı proje dersi olarak vermek suretiyle bu alanda bir ilke imza atmıştır. Altıncı yılı geride kalan bu dersler sayesinde; ülkemiz için dijital pazarlama ve arama motoru optimizasyonu alanında çok değerli olan yüksek öğrenimli insan kaynağı yetiştirilmesi sağlanmaktadır.

EĞİTİM İÇERİĞİ

Ders: Arama Motoru Optimizasyonuna Giriş
SEO (Search Engine Optimization) Nedir?
Dijital Pazarlama Stratejisi Olarak SEO
Organik Trafik
Ücretli Trafik
SEO Süreci

Ders: SEM

SEM (Search Engine Marketing) Nedir?
SEM & SEO Farkı
Google Ads
SEM Ücretlendirme
Önemli Arama Motorları
Temel SEO Kavramları ve Terimler
Domain
Hosting
CMS (Content Management System)
On Site (On Page) SEO& Off Site (Off Page) SEO
Önemli Google Algoritmaları
Temel SEO Kavramları ve Terimler II
SERP
Meta Tags
Google Dance
Sandbox
White Hat SEO & Black Hat SEO
Site Kodlama Dili & Domain ve Hosting Seçimi
Site Yazılım/Kodlama Dili Seçimi
Önemli Web Kodlama Dilleri
Domain Seçimi
Hosting Seçimi
Google PageSpeed Insights
SEO Rakip Analizi
Rakip Sitelerin Belirlenmesi
Anahtar Kelime Seçimi
On Page & Off Page SEO İncelemesi
Rakiplerin Sosyal Medyadaki Durumu
SEO Uyumlu İçerik
SEO Uyumlu İçerik Nedir?
SEO Uyumlu İçerik Nasıl Oluşturulur?
Anahtar Kelime Dağılımları
Sitede Kalma Süresi
Bounce Rate
Meta Tags & URL Yapısı Oluşturma
Meta Tag Nedir?
Önemli Meta Etiketleri
URL Yapısı Oluşturma
URL'i Oluşturan Unsurlar
Breadcrumbs
Görseller ve HaritaGörsel Seçimleri
Google Görsel Aramaları İçin Optimizasyon
XML Sitemap
HTML Sitemap
Image Sitemap & Video Sitemap
Robots.txt & .htacces
robots.txt
.htacces
.htaccess ile www yönlendirmesi
.htaccess ile IP engelleme
.htaccess ile 404 hata yönlendirmesi
Onpage SEO & İçerik/Kod Oranı
Adım Adım Onpage SEO
İçerik/Kod Oranı
Google Panda Algoritması İçin İçerik/Kod Oranının Önemi Link İnşası
Link inşası Nedir?
Site İçi Linkleme
Site Dışı Linkleme
Link İnşasında Dikkat Edilmesi Gerekenler
Linklerin Değeri
Backlink Analizi
Nofollow backlink & Dofollow Backlink
Link Çeşitlendirme
Backlink Analizi
SEO Analiz Araçları
Zararlı Backlink Tespiti ve Engelleme
Sosyal Ağlar
Sosyal Medya Nedir?
Google ve Sosyal Ağlar
Facebook
Twitter
Google Veri Merkezi İş Ortağı Sosyal Ağlar SEO'da Trendler & Genel Değerlendirme

EĞİTİM SÜRESİ

115 Uzaktan Eğitim Saati Sürecektir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikanız ile mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz. Belgeniz üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir ayrıca Türkiye'de İlk defa Transkriptle birlikte e-Devlet'ten Görüntülenecektir.

Mesleki eğitimler ve sertifikalar, genellikle belli mesleki alanlarda çalışan veya çalışmak isteyen kişiler tarafından tercih edilir.
 Bu eğitimler, bir mesleki alanda çalışan kişilere ileri seviye bilgi ve beceriler kazandırmak amacıyla verilir ve bu eğitimlerin tamamlanmasını takiben bir sertifika verilir. Bu sertifikalar mesleki alanda çalışan kişilerin yetkinliklerini gösterir. Bu nedenle mesleki eğitimler ve sertifikalar, mesleki kariyerlerini geliştirmeyi hedefleyen kişiler için önemlidir. Mesleki eğitimler ve sertifikalar herkes tarafından tercih edilebilir.

Örneğin, mesleki alanda çalışmayı düşünen ve bu alanda çalışmaya başlamak için gerekli bilgi ve becerilere sahip olmak isteyen kişiler bu tür eğitimleri ve sertifikaları alarak mesleki alanda çalışmaya başlayabilirler. Bu tür eğitimler ve sertifikalar, aynı zamanda mesleki alanda çalışan kişilerin kariyerlerini ilerletmek için de kullanılabilir. Örneğin, bir mühendis olarak çalışan kişi, mühendislik alanında ileri seviye bir eğitim alarak kariyerine devam edebilir ve bu sayede daha yüksek bir pozisyona geçme şansını artırabilir.

Sonuç olarak, mesleki eğitimler ve sertifikalar, mesleki alanda çalışmak isteyen veya mesleki kariyerlerini geliştirmeyi hedefleyen herkes tarafından tercih edilebilir. Mesleki eğitimler ve sertifikalar, mesleki alanda çalışmaya başlamak için gerekli bilgi ve becerilere sahip olmak için önemlidir ve aynı zamanda mesleki kariyerlerini ilerletmek için de kullanılabilir.

Eğitime Nasıl Katılabilirim ?

'Eğitime Katıl '' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz.

Ödemenizi Kredi Kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak SMS olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir , EFT / Havale Ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün , mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

Sistem aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleyebilirsiniz ve ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler tarafınıza ulaşacaktır.

SÜREÇ HAKKINDA:

  • Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi onaylı sertifika elde edebileceğiniz bir kişisel ve mesleki gelişim programıdır.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır. 3 sınav hakkınızda da başarılı olamama durumunda ek sınav ücreti 480₺'dir.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.

BAŞVURU HAKKINDA:

  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvurusu olmayan adayların kayıtları kabul edilmemektedir. Önce başvuru yapınız.
  • Kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini aşağıda yer alan banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemi sonrasında dekont, makbuz ya da ekran görüntüsünü 0549 694 54 00 iletişim numarasına whatsapp üzerinden iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemi sırasında açıklama kısmına " TC Kimlik No ve Eğitim Adı" yazılmalıdır.
  • Ödeme esnasında alıcı adı / hesap sahibi kısmına "Sakarya Uygulamalı Bilimler Ün Sayem-Kurs/Eğitim Gelirleri(Sığdığı kadarını yazınız.)” yazdığınıza dikkat etmeniz gerekmektedir.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

 


Yorumlar

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum



Son İncelemeler

SAYEM NE YAPIYOR ?

e-Devlet ve Üniversite Onaylı Sertifikalar kariyerinizde sizi bir adım öne taşımaktadır. Üniversite Güvencesi İle Sertifikalı Eğitim Programları SAYEM'de!