Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Serencâm Kelime Anlamı Nedir? - TDK

Kelime Anlamı: Serencâm kelimesi, bir olayın sonucu veya neticesi anlamına gelir. Bir olayın sonucunu özetlemek veya açıklamak için kullanılabilir.

Kökeni: "Serencâm" kelimesi Farsça kökenlidir. Farsça'da "سرانجام" (sarangam) kelimesi sonuç veya netice anlamına gelir.

Örnek Cümle: Tüm çabalarımıza rağmen, projenin serencâmı beklediğimiz gibi olmadı ve bazı sorunlarla karşılaştık.

NE YAPIYOR ?

e-Devlet'te Sorgulanabilir ve Üniversitemiz Tarafından Düzenlenen Sertifikalar Kariyerinizde Sizi Öne Taşımaktadır. Üniversite Güvencesi ile İhtiyacınız Olan Güncel İçerikler SAYEM'de!