Un ve Unlu Mamuller Teknolojisi Önlisans Programı

Un ve Unlu Mamuller Teknolojisi (Değirmencilik) Önlisans Programı, un üretimi, değirmencilik teknikleri, unlu mamuller üretimi, un kalite kontrolü, unlu mamul teknolojisi gibi konuları içeren bir programdır. Bu program, öğrencilere un üretim süreçlerini, değirmencilik tekniklerini, unlu mamul üretimini ve kalite kontrol yöntemlerini öğretir.

Bu programı tamamlayan mezunlar, un ve unlu mamuller üretim tesislerinde, gıda işletmelerinde, değirmenlerde veya unlu mamul üretimi yapan şirketlerde çalışabilirler. Un üretim süreçlerini yönetebilir, değirmencilik tekniklerini uygulayabilir, unlu mamul üretimini gerçekleştirebilir ve kalite kontrol testleri yapabilirler. Ayrıca, un ve unlu mamul teknolojilerindeki yenilikleri takip edebilir, üretim süreçlerinde verimlilik ve kaliteyi artırmak için geliştirmeler yapabilir ve un ve unlu mamuller sektöründe araştırmalar yapabilirler.