Yenilikçi Girişimcilik ve Girişimcilikte Yenilikçilik

(122)

Yenilikçi Girişimcilik ve Girişimcilikte Yenilikçilik

₺360,00

Yenilikçi girişimciler, teknoloji, dijitalleşme, veri analitiği gibi alanlardaki yeni trendleri yakından takip eder.

Öne Çıkanlar

• Eğitime Hemen Başla
  • Edevletten Transkriptli Sertifika
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

Yenilikçi Girişimcilik ve Girişimcilikte Yenilikçilik Semineri

Yenilikçi girişimcilik, yeni fikirlerin ve çözümlerin iş dünyasına entegre edilmesiyle mevcut piyasalarda veya sektörlerde rekabet avantajı yaratmayı amaçlayan bir girişimcilik yaklaşımıdır. Girişimciler, yenilikçi düşünce ve yaratıcılıkla, mevcut ihtiyaçları veya sorunları çözen benzersiz ürün ve hizmetler sunarak piyasada farklılaşmaya ve büyümeye odaklanırlar.

Yenilikçi girişimciler, mevcut durumu sorgular ve geliştirebilecekleri alanları tespit ederler. Piyasada henüz keşfedilmemiş veya yeterince dikkate alınmamış boşlukları fark ederek, bu boşlukları dolduracak yaratıcı çözümler geliştirirler. Bu nedenle, yenilikçi girişimciler, sıradışı fikirler ve atılımlarla geleneksel iş modellerinin ötesine geçerler.

Girişimcilikte yenilikçilik, sadece yeni bir ürün veya hizmet yaratmakla kalmaz, aynı zamanda iş süreçlerini, pazarlama stratejilerini ve organizasyonel yapıları da dönüştürebilir. Yenilikçi girişimciler, teknoloji, dijitalleşme, veri analitiği gibi alanlardaki yeni trendleri yakından takip eder ve bu trendleri işlerine entegre ederler. Bu sayede rekabet avantajı sağlamak, verimliliği artırmak ve müşteri deneyimini iyileştirmek için fırsatlar yaratırlar.

Yenilikçi girişimciler aynı zamanda risk alabilen ve değişime açık olan kişilerdir. İnovatif fikirlerin hayata geçirilmesi sürecinde, belirsizliklerle başa çıkmak ve olası zorluklara karşı cesurca adımlar atmak önemlidir. Bu nedenle, yenilikçi girişimciler, başarı elde etmek için öğrenmeye ve denemeye sürekli açık olurlar.

Yenilikçi girişimcilik, ekonomik büyümeyi desteklerken toplumda da olumlu etkiler yaratır. Yeni iş fırsatları ve istihdam yaratmakla kalmaz, aynı zamanda yaşam kalitesini artıran çözümler sunarak toplumun refahını artırır. Ayrıca, sürdürülebilirlik ve çevre dostu çözümler geliştirerek, sosyal ve çevresel sorunlara yönelik çözümler üretirler.

Sonuç olarak, yenilikçi girişimcilik, iş dünyasında yeni fırsatlar yaratmayı, mevcut durumu dönüştürmeyi ve topluma değer katan çözümler sunmayı hedefleyen bir girişimcilik yaklaşımıdır. Yenilikçi girişimciler, yaratıcılık, risk alma ve değişime uyum sağlama gibi yetkinliklerle başarılı olurken, iş dünyasında ve toplumda olumlu etkiler yaratırlar.

• Seminer Eğitimleri bant kaydıdır ve ortalama 25/250 dakika arasında sürmektedir. (Ortalama süre verilmiştir ve program süresi daha kısa veya daha uzun olabilmektedir.)
  • Kayıt olduktan sonra sms ile gelen bilgileriniz ile sisteme giriş yaparak eğitimleri izlemeye başlayabilirsiniz.
  • Seminer Sertifikanız eğitimin tamamlandıktan hemen sonra ilk 48 saat içerisinde e-Devlet sistemine aktarılacaktır.
  • Seminer sonunda sınav, ödev veya bitirme testi yoktur.
  • Seçmek istediğiniz seminer/seminerleri seçerek eğitimlere kayıt olabilirsiniz.
  • Seminer seçimlerini esnasında lütfen hatasız ödeme işleminizi tamamlayınız. (Sistem açılışından sonra herhangi bir değişiklik yapılamamaktadır.)
  • Kayıt olduğunuz semineri bitirmek için 7 gün süreniz bulunmaktadır. (Daha erken bitirebilirsiniz)
  • Sertifikanız Üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir olarak sunulacak ve görüntülenecektir.
  • Program sonunda elde edeceğiniz sertifikalarınız ile kişisel ve mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz.
  • Bu programlar destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır, gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikaları öz geçmişinize ekleyerek kullanabilir ve öz geçmişinizi nitelikli hale getirebilirsiniz.
  • Seminer programları kişilerin ilgilendiği alanlara özel hazırlanmakta olup bu programlarla kişisel ve mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz.
  • Site içerisindeki "Eğitime katıl" butonuyla sepetinize ekleyip sistem yönlendirmesini takip ederek eğitimlere katılabilirsiniz, ödeme işleminizi banka/kredi kartı ile veya havale eft yöntemiyle tamamlayabilirsiniz.
  • Ödemenizi kredi kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak sms olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir, Eft/Havale ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.
  • Sistem aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleyebilirsiniz ve ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler tarafınıza ulaşacaktır.
  • Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi onaylı sertifika elde edebileceğiniz bir kişisel ve mesleki gelişim programıdır.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Eğitime Kayıt olduktan hemen sonra kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir.
  • Sertifika, eğitiminiz ve sınavlarınız başarı ile bittikten 72 saat sonra edevletinize işlenmekte SMS olarak bilgi gönderilmektedir.
  • Seminer programlarının sonunda sınav veya ödev bulunmamaktadır.
  • Kayıt olduğunuz programı bitirmek için 7 gün süreniz bulunmaktadır.
  • Seminer programları kısa süreli temel eğitimlerdir.
  • Seminer Sertifikaları e-Devlet sistemi üzerinden; imzalı, belge numaralı, barkodlu ve belge numaralı olarak tarafınıza iletilecektir. Dileyen katılımcılarımız bu sertifikaların çıktısını kendileri alabilirler.
  • Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu seminer eğitimine herkes başvurabilir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum