21 Aralık Dünya Uluslararası Dalekleri Anma Günü

21 Aralık: Dünya Uluslararası Dalekleri Anma Günü (International Dalek Remembrance Day)Dünya Uluslararası Dalekleri Anma Günü, her yıl 21 Aralık'ta bilim kurgu dizisi Doctor Who'da yer alan Dalek karakterlerini anmak için kutlanan bir gündür.
Dalekler, popüler bilim kurgu kültüründe önemli bir yere sahip olan robotik yaratıklardır. Bu gün, Doctor Who hayranları tarafından Dalek karakterleriyle ilgili etkinlikler düzenlenir, kostümler giyilir ve Dalek temalı etkinliklere katılır. Dünya Uluslararası Dalekleri Anma Günü, Doctor Who evrenine olan sevgiyi ve hayranlığı kutlar.