Bankacılık Ve Finans Yüksek Lisans Programı Nedir / Ne İş Yapar / Çalışma Alanları?

Bankacılık ve Finans Yüksek Lisans Programı, bankacılık ve finans alanında derinlemesine bir bilgi ve anlayış sağlayan bir lisansüstü programdır. Bu program, öğrencilere finansal kurumların işleyişi, finansal piyasalar, portföy yönetimi, risk yönetimi ve finansal analiz gibi konuları kapsar. Mezunlar, bankacılık sektöründe yönetim ve analiz pozisyonlarında çalışabilir, yatırım kuruluşlarında portföy yönetimi yapabilir, finansal danışmanlık hizmeti verebilir ve kurumsal finansman alanında uzmanlaşabilirler.