Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Önlisans Programı Nedir / Ne İş Yapar / Çalışma Alanları?

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Önlisans Programı, grafik tasarım, 3D modelleme, animasyon teknikleri, görsel efektler ve bilgisayar destekli tasarım yazılımları gibi konuları içeren bir programdır. Bu program, öğrencilere grafik tasarım programları kullanma, 3D modelleme yapma, animasyon oluşturma, görsel efektler uygulama ve tasarım projelerini tamamlama gibi konuları kapsar.

Bu programı tamamlayan mezunlar, reklam ajanslarında, film stüdyolarında, animasyon şirketlerinde veya kendi tasarım stüdyolarını kurarak çalışabilirler. Grafik tasarım projeleri oluşturabilir, 3D modelleme ve animasyon yapabilir, görsel efektler uygulayabilir ve tasarım yazılımlarını kullanabilirler.