Bilgisayar Programcılığı Önlisans Programı Nedir ?

Bilgisayar Programcılığı Önlisans Programı, yazılım geliştirme, programlama dilleri, veri yapıları, algoritma analizi ve yazılım testi gibi konuları içeren bir programdır. Bu program, öğrencilere programlama yetenekleri, yazılım geliştirme metodolojileri, veritabanı yönetimi, web programlama ve mobil uygulama geliştirme gibi konuları kapsar.

Bu programı tamamlayan mezunlar, yazılım şirketlerinde, teknoloji firmalarında, bilişim departmanlarında veya kendi yazılım projelerini geliştirerek çalışabilirler. Yazılım geliştirme süreçlerine katkıda bulunabilir, programlama dilleriyle yazılım kodları oluşturabilir, yazılım testi yapabilir ve yazılım projelerini yönetebilirler.