Deri Teknolojisi Önlisans Programı Nedir

Deri Teknolojisi Önlisans Programı, deri üretim süreçleri, deri işleme teknikleri, deri işleme makineleri ve kalite kontrolü gibi konuları içeren bir programdır. Bu program, öğrencilere deri işleme makinelerinin kullanımını öğretir, deri üretim süreçlerini yönetir, deri kalite kontrolü yapar ve deri ürünlerinin teknik özelliklerini değerlendirir.

Bu programı tamamlayan mezunlar, deri sektöründe, deri üretim tesislerinde, deri atölyelerinde veya deri işleme makineleri üreticilerinde çalışabilirler. Deri işleme makinelerini kullanabilir, deri üretim süreçlerini planlayabilir, deri ürünlerinin teknik özelliklerini belirleyebilir ve kalite kontrol süreçlerini yönetebilirler. Ayrıca, deri sektöründe kullanılan yenilikçi teknolojileri takip edebilir ve üretim verimliliğini artırmak için geliştirmeler yapabilirler.