Güncel Akımlarda Pasta Yapım Teknikleri (Mirror Glaze, Naked Cake)

(137)

Güncel Akımlarda Pasta Yapım Teknikleri (Mirror Glaze, Naked Cake)

₺360,00

Öne Çıkanlar

• Eğitime Hemen Başla
  • Edevletten Transkriptli Sertifika
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

Güncel Akımlarda Pasta Yapım Teknikleri (Mirror Glaze, Naked Cake) Semineri

Güncel akımlarda pasta yapım teknikleri, pastacılık dünyasında trend olan ve özellikle estetik açıdan dikkat çeken yeni yöntemleri ifade eder. Bu teknikler, pastaların görünümünü ve sunumunu ön plana çıkarmayı hedefler. İki popüler pasta yapım tekniği, Mirror Glaze ve Naked Cake olarak bilinir.

Mirror Glaze: Mirror Glaze, pastaların üzerine uygulanan parlak, yansıtıcı ve şeffaf bir kaplamadır. Bu teknik, pastanın üzerini pürüzsüz ve parlak bir yüzeyle kaplayarak ayna gibi bir görünüm elde etmeyi amaçlar. Mirror Glaze, jöle, şeker, su, krema ve renkli gıda boyalarının karışımından oluşur. Pastanın üzerine dökülerek yayılır ve donduktan sonra yansıtıcı bir etki yaratır.

Naked Cake: Naked Cake, pastaların kaplamadan veya minimal bir kaplamayla sunulduğu bir tekniktir. Bu teknikte pastanın yanları açıkta bırakılır, dolgu malzemeleri ve süslemeler gözler önüne serilir. Naked Cake, doğal ve rustik bir görünüm sağlar. Pastanın katmanları açıkça görülebilir ve içerisindeki malzemelerin çeşitliliği ve renkliliği öne çıkarılır. Bu teknik, doğal ve sade bir tarzı tercih edenler için popülerdir.

Güncel akımlarda pasta yapım teknikleri, pastaların görsel cazibesini artırmak ve özgün bir sunum oluşturmak amacıyla kullanılır. Bu teknikler, pastacıların yaratıcılıklarını sergilemelerine ve farklı lezzet ve tasarımları bir araya getirmelerine olanak tanır. Mirror Glaze ile parlak ve yansıtıcı bir görünüm elde edilirken, Naked Cake ile doğal ve minimalist bir tarz sunulur.

Bu teknikler, pastaların sıradanlıktan uzaklaşmasını sağlar ve özel etkinliklerde, düğünlerde, doğum günlerinde ve diğer özel günlerde popüler seçenekler haline gelir. Ayrıca, sosyal medyanın etkisiyle görsel olarak etkileyici ve paylaşılabilir pastaların talebi artmıştır. Pasta yapımındaki güncel akımlar, pastacılığa yeni bir soluk getirir ve lezzetin yanı sıra görsel deneyimi ön plana çıkarmayı amaçlar.

Sonuç olarak, güncel akımlarda pasta yapım teknikleri, pastaların estetik ve sunumunu ön plana çıkaran yenilikçi yaklaşımları ifade eder. Mirror Glaze ile parlak ve yansıtıcı bir görünüm elde edilirken, Naked Cake ile doğal ve minimalist bir tarz sunulur. Bu teknikler, pastacıların yaratıcılıklarını sergilemelerine ve pastalara özgünlük katmalarına olanak tanır.

• Seminer Eğitimleri bant kaydıdır ve ortalama 25/250 dakika arasında sürmektedir. (Ortalama süre verilmiştir ve program süresi daha kısa veya daha uzun olabilmektedir.)
  • Kayıt olduktan sonra sms ile gelen bilgileriniz ile sisteme giriş yaparak eğitimleri izlemeye başlayabilirsiniz.
  • Seminer Sertifikanız eğitimin tamamlandıktan hemen sonra ilk 48 saat içerisinde e-Devlet sistemine aktarılacaktır.
  • Seminer sonunda sınav, ödev veya bitirme testi yoktur.
  • Seçmek istediğiniz seminer/seminerleri seçerek eğitimlere kayıt olabilirsiniz.
  • Seminer seçimlerini esnasında lütfen hatasız ödeme işleminizi tamamlayınız. (Sistem açılışından sonra herhangi bir değişiklik yapılamamaktadır.)
  • Kayıt olduğunuz semineri bitirmek için 7 gün süreniz bulunmaktadır. (Daha erken bitirebilirsiniz)
  • Sertifikanız Üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir olarak sunulacak ve görüntülenecektir.
  • Program sonunda elde edeceğiniz sertifikalarınız ile kişisel ve mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz.
  • Bu programlar destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır, gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikaları öz geçmişinize ekleyerek kullanabilir ve öz geçmişinizi nitelikli hale getirebilirsiniz.
  • Seminer programları kişilerin ilgilendiği alanlara özel hazırlanmakta olup bu programlarla kişisel ve mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz.
  • Site içerisindeki "Eğitime katıl" butonuyla sepetinize ekleyip sistem yönlendirmesini takip ederek eğitimlere katılabilirsiniz, ödeme işleminizi banka/kredi kartı ile veya havale eft yöntemiyle tamamlayabilirsiniz.
  • Ödemenizi kredi kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak sms olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir, Eft/Havale ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.
  • Sistem aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleyebilirsiniz ve ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler tarafınıza ulaşacaktır.
  • Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi onaylı sertifika elde edebileceğiniz bir kişisel ve mesleki gelişim programıdır.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Eğitime Kayıt olduktan hemen sonra kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir.
  • Sertifika, eğitiminiz ve sınavlarınız başarı ile bittikten 72 saat sonra edevletinize işlenmekte SMS olarak bilgi gönderilmektedir.
  • Seminer programlarının sonunda sınav veya ödev bulunmamaktadır.
  • Kayıt olduğunuz programı bitirmek için 7 gün süreniz bulunmaktadır.
  • Seminer programları kısa süreli temel eğitimlerdir.
  • Seminer Sertifikaları e-Devlet sistemi üzerinden; imzalı, belge numaralı, barkodlu ve belge numaralı olarak tarafınıza iletilecektir. Dileyen katılımcılarımız bu sertifikaların çıktısını kendileri alabilirler.
  • Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu seminer eğitimine herkes başvurabilir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum