Su Altı Teknolojisi Önlisans Programı Nedir / Ne İş Yapar / Çalışma Alanları?

Su Altı Teknolojisi Önlisans Programı, su altı araştırmaları, denizcilik ve su altı yapılarının inşası konularında eğitim veren bir programdır. Bu program, öğrencilere su altı teknolojileri, su altı yapıları, su altı keşifleri, deniz biyolojisi, deniz haritalama ve denizcilik güvenliği gibi konuları içerir.

Bu programı tamamlayan mezunlar, denizaltı keşifleri, su altı yapılarının inşası, deniz biyolojisi araştırmaları ve denizcilik güvenliği gibi alanlarda çalışabilirler. Su altı araştırmalarında yer alabilir, su altı yapılarının kurulum ve bakım işlemlerini gerçekleştirebilir ve denizcilik güvenliği önlemlerini uygulayabilirler.

Su Altı Teknolojisi mezunları, deniz araştırma merkezlerinde, denizcilik firmalarında, su altı inşaat şirketlerinde veya denizcilik güvenlik birimlerinde istihdam edilebilirler.