21 Temmuz Dünya Sağlıksız Yemek Günü (Junk Food Day)

21 Temmuz - Dünya Sağlıksız Yemek Günü: Bu özel gün, sağlıksız yiyeceklerin keyfini çıkarmak ve ara sıra küçük kaçamaklara izin vermek amacıyla ayrılmıştır. Dünya Sağlıksız Yemek Günü, insanları günlük sağlıklı beslenme alışkanlıklarından uzaklaşarak bir gün boyunca tercih ettikleri sağlıksız yiyecekleri yemeye teşvik eder.
Bu gün, insanlara biraz şımartıcı bir mola verme fırsatı sunar ve lezzetli ama daha az sağlıklı olan yiyeceklerin tadını
çıkarmayı hatırlatır. Ancak, dengeli ve sağlıklı bir beslenme alışkanlığına geri dönmenin önemini de unutmamak gerekir.